• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Gootsteen ontstoppen Utrecht

Gootsteen ontstoppen in Utrecht

De ontstoppingsexperts van Riool Reinigingsdienst staan voor u klaar om de verstopping te verhelpen! Wij helpen u graag om de gootsteen te ontstoppen zodat u weer zonder problemen gebruik kunt maken van uw gootsteen.

Gootsteen ontstoppen vanaf €72,50 (ex.btw)

Een gootsteenverstopping komt nooit gelegen. Riool Reinigingsdienst stelt de oorzaak van de verstopping voor u vast en zorgt er voor dat u gootsteen in korte tijd wordt ontstopt.

Zeer snel ter plaatse

Riool Reinigingsdienst hanteert een efficiënte planning zodat we in de meeste gevallen (afhankelijk van verkeersdrukte) binnen één uur bij u aanwezig kunnen zijn.
gootsteen ontstoppen utrecht

Ervaar de voordelen van RRD

Snelle service: binnen één uur
Professioneel materieel
Milieuvriendelijke aanpak
Wij lossen ieder probleem op waar andere ontstoppingsbedrijven niet uitkomen!

RRD heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Eenvoudig betalen

Bij Riool Reiningsdienst kunt u eenvoudig afrekenen via het mobiele pinsysteem (indien u hier gebruik van wilt maken kunt u dit telefonisch aangeven). Als u liever contant wilt betalen kan dat uiteraard ook.

gootsteen ontstoppen utrecht

Wie voor RRD kiest, kiest voor hoogwaardige service

Al onze medewerkers beschikken over minimaal 8 jaar werkervaring en verhelpen jaarlijks honderden verstoppingen. Het komt zelden voor dat wij een verstopping niet kunnen verhelpen. In dat geval betaalt u niets.

Bel direct voor een afspraak

Onze medewerkers staan 365 dagen per jaar en 24 uur per dag tot uw beschikking om de gootsteenverstopping te verhelpen. Wacht niet te lang en bel direct voor een afspraak.
Bel: 06-24356980

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Den Haag, Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Abcoude, Purmerend, Vinkeveen, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Den-Haag, in en rond het gooi en nog diverse plaatsen om deze steden heen.


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het verhelpen van de gootsteenverstopping. Wij ontstoppen uw gootsteen vanaf €72,50 (ex.btw).