• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Gootsteen ontstoppen Amsterdam

Gootsteen ontstoppen in Amsterdam?

Dan bent u bij Riool Reinigingsdienst aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het ontstoppen van uw gootsteen zodat u zo snel mogelijk weer over uw gootsteen kunt beschikken.

Gootsteen ontstoppen vanaf €72,50 (ex.btw)

Riool Reinigingsdienst werkt efficiënt en dat ziet u terug in de prijs. Wij leveren kwalitatieve service. Regelmatig worden wij ingeschakeld om verstoppingen op te lossen die andere ontstoppingsbedrijven niet konden verhelpen. Tot volle tevredenheid van de klant blijkt RRD dan wèl over de capaciteiten te beschikken om de verstopping te verhelpen.

Professioneel ontstoppingsmaterieel

Riool Reinigingsdienst levert u de best denkbare service op ontstoppingsgebied. Zo zijn onze werkbussen uitgerust met de nieuwste ontstoppingsmachines en het beste gereedschap.
professioneel ontstoppingsmaterieel

Deskundig personeel

Alle medewerkers beschikken over ten minste 8 jaar werkervaring in de ontstoppingsbranche en hebben in de afgelopen jaren duizenden verstoppingen verholpen. Zij zijn in staat om de oorzaak van de verstopping in korte tijd vast te stellen en de verstopping snel te verhelpen. Tevens adviseren wij u graag hoe u een gootsteenverstopping kunt voorkomen.

RRD staat voor duurzaamheid

In tegenstelling tot veel ontstoppingsbedrijven maakt Riool Reinigingsdienst geen gebruik van schadelijke ontstoppingsmiddelen. De ontstoppingsmachines werken uitsluitend op waterbasis en richten geen schade aan het milieu aan (en ook niet aan uw afvoerleiding).

Voordelen van Riool Reinigingsdienst

Snelle service: binnen één uur
Professioneel materieel
Milieuvriendelijke aanpak
Wij lossen ieder probleem op waar andere ontstoppingsbedrijven niet uitkomen!

Al jarenlang tevreden klanten

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Pinnen is mogelijk

Bij Riool Reinigingsdienst is het mogelijk om te betalen via het mobiele pinapparaat. Indien u hier gebruik van wenst te maken kunt u dit telefonisch aangeven.
gootsteen ontstoppen amsterdam

Wordt u onze volgende tevreden klant?

Wacht niet te lang met het verhelpen van de verstopping en bel direct voor een afspraak. U kunt ons 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereiken.
Bel: 06-24356980


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het verhelpen van de gootsteenverstopping. Wij ontstoppen uw gootsteen vanaf €72,50 (ex.btw).