• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Gootsteen ontstoppen Almere

Gootsteen ontstoppen in Almere?

Schakel dan de specialisten in van Riool Reinigingsdienst. Wij helpen u graag bij het verhelpen van de gootsteenverstopping zodat u zo snel mogelijk weer kunt beschikken over uw gootsteen.

Gootsteen ontstoppen vanaf €72,50 (ex.btw)

Riool Reinigingsdienst heeft door de jarenlange ervaring een efficiënte werkwijze ontwikkeld waardoor u in korte tijd weer kunt beschikken over een gootsteen waar het water doorheen stroomt als nooit tevoren.

Snel geholpen worden?

Geen probleem! Als u nu belt kunt u direct aan afspraak maken. Wij streven er naar om binnen een uur ter plaatse te zijn. Afspreken op een bepaalde dag of tijdstip is ook een mogelijkheid.
gootsteen ontstoppen almere

Riool Reinigingsdienst heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan

Wij hechten waarde aan een milieuvriendelijke werkwijze. Daarom werken wij met ontstoppingsmachines die uitsluitend met water ontstoppen zonder schadelijke toevoegingen. Naast dat dit het beste is voor het milieu is het ook het veiligst voor uw leidingen, want ontstoppingsmiddelen kunnen uw leidingen schade toe brengen.

Klantbeoordelingen

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Het beste materieel op ontstoppingsgebied

Riool Reinigingsdienst werkt met de ontstoppingsmachines die niet alleen het veiligst zijn voor uw leidingen, maar ook voor het milieu. De machines maken gebruik van water, zonder schadelijke toevoegingen!
gootsteen ontstoppen almere

Betalen met pin is mogelijk

Bij Riool Reiningsdienst kunt u eenvoudig betalen via het mobiele pinsysteem (indien u hier gebruik van wenst te maken kunt u dit telefonisch aangeven). Als u liever contant wilt betalen kan dat uiteraard ook.
gootsteen ontstoppen almere

Mogen wij u helpen bij het ontstoppen van de gootsteen?

Bel nu en u krijgt direct een medewerker aan de lijn!
(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).

Bel: 06-24356980

Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het verhelpen van de gootsteenverstopping. Wij ontstoppen uw gootsteen vanaf €72,50 (ex.btw).