• info@rioolreinigingsdienst.com
  • 06-24356980

Gootsteen ontstoppen Alkmaar

Gootsteen verstopt in Alkmaar?

Dan bent u Riool Reinigingsdienst aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het verhelpen van de verstopping zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw onmisbare gootsteen.

Gootsteen ontstoppen vanaf €72,50

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om efficiënt te kunnen werken. Ter plaatse wordt het probleem geanalyseerd en wordt voor u de beste oplossing gevonden.

Zeer snel ter plaatse

Wij streven er naar om binnen één uur bij u aanwezig te zijn. Houdt u er alstublieft rekening mee dat er op bepaalde tijdstippen files staan. Indien u op een bepaald tijdstip wilt afspreken is dit ook mogelijk. Telefonisch kunt u dan de afspraak met een medewerker inplannen.
gootsteen ontstoppen alkmaar

Ervaren personeel

Alle bij RRD werkzame ontstoppingsmedewerkers beschikken over minimaal 8 jaar werkervaring. Zij hebben in de afgelopen jaren duizenden verstoppingen verholpen. Wie voor RRD kiest, kiest voor kwalitatieve service.

Voordelen van Riool Reinigingsdienst

Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
Gecertificeerde servicemedewerkers die 24 uur per dag klaarstaan!
Binnen één uur geholpen worden!
Standaard een maand garantie!
No cure? No pay!

Professionele aanpak

Wij werken met het beste materieel dat er te krijgen is op ontstoppingsgebied. Onze werkbussen zijn uitgerust met hoogwaardige ontstoppingsmachines die uitsluitend met water ontstoppen. Dit is het beste voor het milieu en voor uw afvoerleidingen.
gootsteen ontstoppen alkmaar

U kunt bij ons pinnen

Het is mogelijk om bij ons te pinnen. Contant betalen is ook mogelijk.
pin

Direct een afspraak maken?

U kunt ons 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereiken om uw gootsteen te ontstoppen.
Bel: 06-24356980

Werkgebied


Riool Reinigingsdienst helpt u graag bij het verhelpen van de gootsteenverstopping. Wij ontstoppen uw gootsteen vanaf €72,50 (ex.btw).